lørdag den 20. september 2014

Sommer i DK.




 

Spændte og forventningsfulde stod vi tidligt op fredag d. 20. juni. Michael havde været så sød at tilbyde og køre os i lufthavnen. Rejsen mod DK var begyndt og vi have længe set frem til dagen, hvor vi skulle til DK og holde 6 ugers ferie. Denne gang var også helt speciel, fordi vi havde en ekstra overraskelse med som pigerne skulle fortælle familie og venner i DK. Nemlig at de skal være storsøster til november. Rejsen mod DK gik super og pigerne klarede alle 3 flyveture super.

Vi havde et lidt hårdt program for sommeren, selvom vi havde sagt til os selv vi ikke skulle have for mange planer men på de 6 uger fik vi klemt et sølvbryllup, en 80 års fødselsdag, en dimissionsfest, en kandidat fest, tre fødselsdage, et hussalg og en sommerfest uge i Stenum. Det gode ved alle de fester var at vi fik hilst og snakket med en masse familie, venner og bekendte.

Sommeren stod også meget i familiens tegn med ture til Fårup sommerland, hygge på stranden og hjemme i haven ved Bedstemor og Bedstefar.





















 

Vi havde heldigvis også bestemt os for at vi ville have en uge i Sverige sammen med Moster Signe, op til vores 3 skønne fætre og deres familier. Det var en uge helt uden planer hvor vi bare tog dagen som den kom.  Det var heldigvis en uge med det bedste sommervejr, så tiden blev brugt på at ligge på Barfoten (stranden) og dase og bade når det blev for varmt. To dage blev brugt på søen, hvor vi sejlede ud til øen, Stor Elgen. Derude hyggede vi hele dagen med at slikke sol, bade, nogen sejlede og sad i ring efter båden, stod på vandski. Når vi blev sultne blev grillen tændt og der blev grillet pølser og brød. Om aftenen hyggede vi hjemme på terrassen ved Anders og Marina med god mad og drikke, sang, bål og skumfiduser. En aften skulle vi spise grønlandsk mad med rensdyrsteg med tilbehør og mattak, alle synes rensdyrstegen var rigtig god men mattak bliver vist aldrig et hit i Sverige J



































Vi nød virkelig ferien deroppe og fik rigtig ladet alle batterierne op på sol og sommer så vi var klar til at tage tilbage til Grønland.

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar