onsdag den 11. juli 2012

stress op til afrejse dagen

Tiden er ved at nærme sig, hvor vi skal tage hul på et nyt kapitel i vores liv, vores rejse til Grønland. Der er 1000 ting vi skal have styr på inden vi skal afsted. I går d. 10. juli fik vi tilsendt vores flybilletter fra Grønland og der er afrejse dag d. 1.august, puha der er ikke lang tid til. Vi er i fuld gang med at pakke vores hus ned og så småt ved at finde ud af hvad skal vi have med, hvad skal gemmes og hvad skal smider vi ud. Det er utroligt hvad man egentlig gemmer på :)
Uge 29 kommer til at stå på kursus for lærer som skal til Grønland for første gang, det bliver spændende og informativt og spørgsmålet er bare om det vigtigste bliver husket fra kurset.
Uge 30 kommer containeren hvori vi skal have de ting som vi skal have med til Grønland, men inden den kommer kobler vi lidt af sammen med vores rigtig gode venner Stine og Lars og deres søn Oskar.
Uge 31 er ugen hvor vi skal rejse og det bliver en trist dag, vi skal tage afsked med familie og mange venner, heldigvis er skype opfundet og det ved jeg vi og vores familier bliver rigtig glade for :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar